SLUIT ✕
CONTACT
Dankuwel voor uw bericht, we beantwoorden dit zo spoedig mogelijk ...

Dankuwel! Uw bericht is ontvangen.

Helaas, er ging iets mis bij het verzenden!

Een regelmatig gebit is mooi, gezond en functioneel. Bijten, kauwen, praten en lachen gaat beter met een gezond gebit. Rechte tanden dragen bovendien bij aan een goede gezondheid.

Beugels

Vanaf januari 2021 zijn wij op maandagavond tot 20.30 uur open voor (uitsluitend) orthodontie-behandelingen

Scheefstaande of misplaatste tanden of kiezen kunnen zorgen voor ernstige schade aan het tandvlees, vergroeide kaken of een vervorming van het gezicht. Het gebit is dan ook moeilijker schoon te houden. Daardoor kunnen gaatjes en tandvleesproblemen sneller ontstaan. Te lang wachten met behandeling kan zelfs leiden tot tandverlies. Een beugel kan dit ongemak voor altijd laten verdwijnen.

Beugel op maat
Wij werken met een gespecialiseerde tandarts voor orthodontie.
Beugels plaatsen we volgens de moderne Insignia-techniek. Daarbij berekent een computer de bewegingen die elke tand in de kaak moet maken om het mooiste eindresultaat te bereiken. De tandarts controleert deze berekening en stelt deze zo nodig bij. Het resultaat is een op maat gemaakte beugel die perfect op uw tanden past.Deze aangepaste aanpak resulteert in een snellere, nauwkeurigere behandeling.
Met de Insignia-techniek duurt een behandeling gemiddeld 20 tot 25 procent korter. De totale kosten (beugel aanmeten en plaatsen plus controles) zijn uiteindelijk vergelijkbaar met die van een reguliere beugelbehandeling.

Patiënt worden?
Samen gaan we voor een stralende lach! Wanneer u op de button hiernaast klikt, verschijnt een inschrijfformulier dat u kunt downloaden en invullen. Wanneer u dit vervolgens naar het aangegeven mailadres stuurt, nemen wij snel contact met u op!

Let op! Wilt u het hele gezin inschrijven, vul dan voor alle gezinsleden apart een formulier in.