SLUIT ✕
CONTACT
Dankuwel voor uw bericht, we beantwoorden dit zo spoedig mogelijk ...

Dankuwel! Uw bericht is ontvangen.

Helaas, er ging iets mis bij het verzenden!

pictogram zoals Tandarts Heusden deze gebruikt in verband met beugels, orthodontie
Een regelmatig gebit is mooi, gezond en functioneel. Bijten, kauwen, praten en lachen gaat beter met een gezond gebit. Rechte tanden dragen bovendien bij aan een goede gezondheid. En dankzij nieuwe technieken zijn er ook bijna onzichtbare, doorzichtige beugels beschikbaar.

Beugels

Wij zijn op maandagavond tot 20.30 uur open voor (uitsluitend) orthodontie-behandelingen

Scheefstaande of misplaatste tanden of kiezen kunnen zorgen voor ernstige schade aan het tandvlees, vergroeide kaken of een vervorming van het gezicht. Het gebit is dan ook moeilijker schoon te houden. Daardoor kunnen gaatjes en tandvleesproblemen sneller ontstaan. Te lang wachten met behandeling kan zelfs leiden tot tandverlies. Een beugel kan dit ongemak voor altijd laten verdwijnen.

Beugel op maat
Wij werken met een gespecialiseerde tandarts voor orthodontie.
Beugels plaatsen we volgens de moderne Insignia-techniek. Daarbij berekent een computer de bewegingen die elke tand in de kaak moet maken om het mooiste eindresultaat te bereiken. De tandarts controleert deze berekening en stelt deze zo nodig bij. Het resultaat is een op maat gemaakte beugel die perfect op uw tanden past.Deze aangepaste aanpak resulteert in een snellere, nauwkeurigere behandeling.
Met de Insignia-techniek duurt een behandeling gemiddeld 20 tot 25 procent korter. De totale kosten (beugel aanmeten en plaatsen plus controles) zijn uiteindelijk vergelijkbaar met die van een reguliere beugelbehandeling.

Een doorzichtige beugel die bijna onzichtbaar is!

Een Spark beugel is een nieuwe methode om tanden en kiezen recht te zetten en kan bij iedereen worden toegepast. En het mooiste: deze doorzichtige beugel is bijna onzichtbaar!

beelden van het merk Spark, de bijna onzichtbare beugel die Tandarts Heusden kan aanmeten

De voordelen van Spark Aligners:

  • bijna onzichtbaar
  • effectieve, nauwkeurige correctie van de stand van uw tanden
  • comfortabel
  • minder irritaties en spoedcontroles
  • alles kunnen eten en drinken dankzij de uitneembare bitjes
  • geschikt voor zowel tieners als voor volwassenen
  • de bitjes bevatten geen metaal
  • de bitjes zijn zelfstandig in en uit te doen


DDe Spark Aligners zijn ook geschikt voor een herbehandeling. Als u vroeger een beugel hebt gedragen maar het resultaat is verdwenen, dan kan een Spark Aligner een oplossing zijn.

De Spark Aligners kunnen vergoed worden door uw zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met uw eigen zorgverzekeraar en contoleer of u ook in aanmerking komt voor een vergoeding.Patiënt worden?
Samen gaan we voor een stralende lach! Wanneer u op de button hiernaast klikt, verschijnt een inschrijfformulier dat u kunt downloaden en invullen. Wanneer u dit vervolgens naar het aangegeven mailadres stuurt, nemen wij snel contact met u op!

Let op! Wilt u het hele gezin inschrijven, vul dan voor alle gezinsleden apart een formulier in.