SLUIT ✕
CONTACT
Dankuwel voor uw bericht, we beantwoorden dit zo spoedig mogelijk ...

Dankuwel! Uw bericht is ontvangen.

Helaas, er ging iets mis bij het verzenden!

pictogram zoals Tandarts Heusden deze gebruikt in verband met het bleken van het gebit, bleekmethode
Het gebit is een belangrijk deel van ons uiterlijk en ons zelfvertrouwen. Wanneer onze tanden verkleurd zijn, maakt ons dat onzeker. Bleken is dan ook een veelgevraagde behandeling. Onze bleekmethode is veilig én: u kunt het helemaal zelf doen.

Bleken

Stap 1   
De tandarts maakt eerst een 3D scan van uw gebit. We leggen de beginkleur van uw tanden en kiezen vast. De tandtechnicus maakt speciale bleek-bitjes, die nauwkeurig afgestemd worden op uw bovenkaak en onderkaak.

Stap 2    
Na twee weken zijn de bleek-bitjes al klaar. De tandarts reinigt uw gebit grondig, zodat de bleekmethode effectiever wordt. U krijgt van ons heldere instructies mee voor het thuisbleken.

Stap 3 
Thuis draagt u het bleek-bitje tot u de gewenste tandkleur heeft bereikt.Meestal is dat gedurende een paar uur per dag, een paar dagen achter elkaar. 

Stap 4    
Meestal controleren we samen na 1 week hoeveel resultaat er is bereikt en of de behandeling nog noodzakelijk is. De nieuwe kleur leggen we ook weer vast. Na de behandeling kunt u het bitje met de bleekgel af en toe indoen, om de gewenste kleur te behouden. Het bleekresultaat is niet blijvend. Een korte vervolgbehandeling geeft weer het oorspronkelijke resultaat.U heeft dan alleen maar bleekgel nodig die u in uw bestaande op maat gemaakte bitjes kunt gebruiken.

De voordelen van onze thuisbleekmethode

Patiënt worden?
Samen gaan we voor een stralende lach! Wanneer u op de button hiernaast klikt, verschijnt een inschrijfformulier dat u kunt downloaden en invullen. Wanneer u dit vervolgens naar het aangegeven mailadres stuurt, nemen wij snel contact met u op!

Let op! Wilt u het hele gezin inschrijven, vul dan voor alle gezinsleden apart een formulier in.