SLUIT ✕
CONTACT
Dankuwel voor uw bericht, we beantwoorden dit zo spoedig mogelijk ...

Dankuwel! Uw bericht is ontvangen.

Helaas, er ging iets mis bij het verzenden!

pictogram zoals Tandarts Heusden deze gebruikt in verband met mondhygiëne
Een gezond gebit begint bij gezond tandvlees. Het is de fundering van uw gebit. Daarom houden we samen met u uw gebit maar zeker ook uw tandvlees gezond.

Mondhygiëne

Door regelmatig een bezoek te brengen aan de mondhygiënist kunt u voorkomen dat u last krijgt van deze aandoeningen. Heeft u toch last van een van deze aandoeningen? Onderneem dan wel stappen, dan kunnen we erger voorkomen.

Regelmatig controle
De mondhygiënist controleert niet alleen het tandvlees. Uw gezondheid, uw weerstand en leefgewoonten spelen ook een belangrijke rol bij de gezondheid van uw tandvlees. Denk maar eens aan roken, diabetes of stress. Daarom bespreken we dit ook met u als daar aanleiding voor is.
Preventieve mondzorg is de basis voor gezond tandvlees en een gezond gebit.
Het is verstandig om hier al op jonge leeftijd mee te beginnen.

GEWOON GAAF

Om jong en op een fijnemanier met tandartscontroles te beginnen doet Tandarts Heusden mee aan de preventiemethode GEWOON-GAAF. Ieder kind van 0 tot 18 jaar en zijn ouders/verzorgers krijgt daarbij advies van de tandarts, mondhygiënist of preventie-assistent dat is afgestemd op het gebit van het kind. Het GEWOON-GAAF concept  kan leiden tot 70% minder gaatjes bij uw zoon of dochter!

Lees hier meer over GEWOON-GAAF ...

De voordelen van onze mondhygiëne behandelingen

Patiënt worden?
Samen gaan we voor een stralende lach! Wanneer u op de button hiernaast klikt, verschijnt een inschrijfformulier dat u kunt downloaden en invullen. Wanneer u dit vervolgens naar het aangegeven mailadres stuurt, nemen wij snel contact met u op!

Let op! Wilt u het hele gezin inschrijven, vul dan voor alle gezinsleden apart een formulier in.