SLUIT ✕
CONTACT
Dankuwel voor uw bericht, we beantwoorden dit zo spoedig mogelijk ...

Dankuwel! Uw bericht is ontvangen.

Helaas, er ging iets mis bij het verzenden!

spoedhulp

Spoedhulp

Heeft u pijn of andere klachten die echt niet kunnen wachten tot een volgende controleafspraak, bel ons dan voor een spoedafspraak op 0416 - 665 454.
Belt u vóór tien uur ’s ochtends, dan kunt u diezelfde dag nog bij ons terecht.

Ook buiten werktijden mag u ons nummer bellen voor een spoedgeval. U hoort dan wie de dienstdoende tandarts op dat moment is. Die kunt u dan rechtstreeks benaderen voor een afspraak.

Vanaf vrijdag 12.00 tot maandag 08.00 is de weekenddienstregeling van kracht. Alleen voor spoedgevallen kunt u dan ons gewone nummer bellen. U hoort dan welke tandarts op dat moment dienst heeft en hoe u die kunt bereiken. Ook kunt u dit terugvinden op Twitter.  

Sinds 01-10-2020 is tandartspraktijk Heusden aangesloten bij De Mondzorg Poli, Eekbrouwersweg 4, 5233 VG, ’s-Hertogenbosch. Telefoonnummer 073 - 303 75 20.

Dit betekent dat u buiten openingstijden altijd contact kunt opnemen met bovenstaand telefoonnummer. De Mondzorg Poli heeft een team van deskundige en ervaren tandartsen die uw spoedgeval met de grootst mogelijke zorg behandelen.

De behandeling dient bij voorkeur contact betaald te worden, via de PIN of Credit Card. De factuur die u dan ontvangt, kunt u doorsturen naar uw zorgverzekeraar.

Patiënt worden?
Samen gaan we voor een stralende lach! Wanneer u op de button hiernaast klikt, verschijnt een inschrijfformulier dat u kunt downloaden en invullen. Wanneer u dit vervolgens naar het aangegeven mailadres stuurt, nemen wij snel contact met u op!

Let op! Wilt u het hele gezin inschrijven, vul dan voor alle gezinsleden apart een formulier in.